BILLIGA SKIDRESOR TILL ÖSTERRIKE

Välkommen att boka någon av våra billiga skidresor till Österrike. Vi erbjuder skidresor där bland annat buss, hotell, frukost och liftkort ingår i priset. Boka din billiga skidresa till Österrike vintern 2021 redan nu!

VECKA 7.
2021-02-13 – 2021-02-20

Snö och skidåkning vid en stuga på en av våra billiga skidresor till Österrike.

En billig skidresa till Österrike är ett bra val när hela familjen ska åka skidor. Det finns pister och liftar anpassade för barn på många av skidorterna, så de minsta i familjen också kan få njuta av den fina skidåkningen i Österrike.

Något annat man inte bör, eller nästan inte kan missa när man är på skidresa i Österrike, är att njuta av all god mat så som schnitzel, gulasch och andra goda lokala rätter. Öl, snaps eller gluhwein till bra priser kan du också värma upp dig och fira med efter en fin dag på skidor i backen.

Som du förmodligen redan vet, så har Österrike en dramatiskt vacker natur och mäktiga berg som är gjorde för fantastisk skidåkning.

Österrike är ett modernt land där charmen finns kvar i de små pittoreska byarna. När du är på skidresa i Österrike kan du räkna med att bli väl mottagen och uppleva stor gästvänlighet av lokalbefolkningen.

Välkommen att boka din billiga skidresa till Österrike hos oss!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
%d bloggare gillar detta: